محل تبلیغات شما
http://ikaban.ir/wp-content/uploads/2016/02/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%DA%A9%D8%AA%D9%87.jpg برنج کته در اغلب استان های شمالی کشور در زمان گذشته قوت غالب مردم برای صرف نهار بود. ولی طرز پخت آن بیشتر به صورت آبگیری نشده و کَته پلو از قانون خاصی پیروی می نماید که در آخر این متن طرز تهیه برنج کته توضیح داده شده است. برنج اغلب منبع کربوهیدرات با چربی کمتر از 6 و پروتئین کمتر از 5 درصد و منبع غنی از روی و کمی آهن است.

ماهی ایسبیلی(گیلکی رامسری) : اردک ماهی خزری یا شوک (نام علمی: Esox lucius)

ترانه گیلکی رامسری

چند زبانزد گیلکی رامسری(58))

برنج ,کته ,منبع ,طرز ,داده ,توضیح ,برنج کته ,کمتر از ,است برنج ,شده است ,داده شده

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها